Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate
Comunicate
07.11.2023  
Campaniei de plantare din cadrul Programului Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor
ÎSÎS ”Silva-Centru” din Ungheni anunță demararea Campaniei de plantare din cadrul Programului Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor ce dă startul la data de 11 noiembrie 2023.Activitatea dată este binevenită pentru toate persoanele care doresc să contribuie la înverzire
  
10.11.2021  
Ministerul Mediului al Republicii Moldova lansează campania anuală națională de înverzire a plaiului „PLANTEAZĂ-ȚI VIITORUL”
Ministerul_Mediului_al_Republicii_Moldova_lanseaz_campania_anual_naional_de_inverzire_a_plaiului.docx
  
   
27.07.2020  
Ordin cu privire la intensificarea pazei fondului forestier de incendii in anul 2020
In baza dispoziției Agenției ”Moldsilva” cu privire la riscul sporit de declanșare a incendiilor ce pot cauza prejudicii fondului forestier gestionat, ca urmare a fenomenelor specifice sezonului estival.
  
   
13.03.2020  
Ordin cu privire la aprobarea si punerea in aplicare a Politicii Antifraudă și Anticorupție
Aprobarea și punerea în aplicare a Politicii Antifraudă și Anticorupție a ÎSÎS ”Silva-Centru” din Ungheni.
  
13.03.2020  
Ordin cu privire la comunicarea Codului de etică și conduită a lucrătorului entității silvice
Codul de etică și conduită a lucrătorului entității silvice reprezintă un ansamblu de principii fundamentale, normele obligatorii de conduită profesionale și disciplină, care reglementează activitatea angajaților din cadrul entității silvice.
  
   
22.08.2017  
Ordin - Crearea grupului de lucru pentru monitorizare asupra actiunilor si masurilor intreprinse de catre administratia entitatii silvice (Ordin, dispoziții).
Ordine  cu  privire  la  unele  acțiuni  de  prevenire  și  combatere  a  fenomenului  colectărilor  plăților  informale,  în  cadrul  ramurii  silvice. 
  
01.12.2016  
Lucrări silvice desfășurate în cadrul ÎS Silva-Centru Ungheni
ÎSS „Silva-Centru” Ungheni în primele 9 (nouă) luni a anului 2016 au efectuat lucrări silvice pe mai multe compartimente: